Jernvallen Multi Center Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Jernvallen Multi Center Aktiebolag är ett bolag som finns i Sandviken. I Jernvallen Multi Center Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rehn, Bert Ola som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lind, Ove Gunnar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekström, Marie Elisabet som är född 1966 och har titeln Suppleant, Rehn, Eva Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Grundel, Olof Arvid som är född 1957 och har titeln Revisor, Olof Grundel Ekonomi AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Jernvallen Multi Center Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jernvallen Multi Center Aktiebolag på telefon 026-258583.

Bolaget ska bedriva sjukgymnastik, kiropraktik, naprapat- behandling, förebyggande hälsovård, utbildning inom fysiologi samt försäljning av ortopediska produkter.

Idag är Jernvallen Multi Center Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Jernvallen Multi Center Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Jernvallen Multi Center Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Jernvallen Multi Center Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jernvallen Multi Center Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Jernvallen Multi Center Aktiebolag har 556441-7870 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.