Sandvikens kakel och golv Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Sandvikens kakel och golv Aktiebolag är ett bolag som finns i Sandviken. I Sandvikens kakel och golv Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kvarnström, Per Andreas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Erik Stefan som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Kvarnström, Dan Marcus som är född 1979 och har titeln Suppleant, Nivard, Per Inge som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sandvikens kakel och golv Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sandvikens kakel och golv Aktiebolag på telefon 026-254560.

Bolaget skall bedriva försäljning av och under entreprenad läggning av golvbeklänad samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sandvikens kakel och golv Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sandvikens kakel och golv Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sandvikens kakel och golv Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sandvikens kakel och golv Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sandvikens kakel och golv Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamöterna

Sandvikens kakel och golv Aktiebolag har 556441-8373 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.