E:son KONSULT Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

E:son KONSULT Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som E:son KONSULT Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

E:son KONSULT Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

E:son KONSULT Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1992-02-28. Men sedan 1992-01-01 så har E:son KONSULT Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Centralv. 4, 812 31, Storvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på E:son KONSULT Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0290-31949.

Sandviken arbetar för att verksamheter som E:son KONSULT Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för E:son KONSULT Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva uppdragsverksamhet inom personal- och organisationsutveckling samt inredningsuppdrag och handel med konst och antikviteter samt handel med värdepapper, därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för E:son KONSULT Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till E:son KONSULT Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Ann-Margret som är född 1942 och har titeln VD, Eriksson, Ann-Margret som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Karl Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Langenskiöld, Beatrice Helene som är född 1964 och har titeln Suppleant, Eliasson Löthman, Ingrid Kristina som är född 1960 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för E:son KONSULT Aktiebolag är 556443-9262.