SURCON Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

SURCON Aktiebolag är ett företag som finns i Sandviken. I SURCON Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Brook, Ian Robert som är född 1931 och har titeln VD, Brook, Ian Robert som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Brook, Karin Sigrid som är född 1931 och har titeln Suppleant, Olsson, Kjell Sven-Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med SURCON Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå SURCON Aktiebolag på telefon 026-259523.

Bolaget skall bedriva konsult- och uppdragsverksamhet avseende kartarbeten samt översättningar samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall ävenäga och förvalta värdepapper.

Idag är SURCON Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

SURCON Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

SURCON Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och SURCON Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SURCON Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

SURCON Aktiebolag har 556448-0399 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.