Bulk Engineering i Skandinavien AB

Gävleborgs län

Information

I Sandviken finns det ett Aktiebolag som heter Bulk Engineering i Skandinavien AB. Det finns flera verksamheter som liknar Bulk Engineering i Skandinavien AB i Gävleborgs län. Sandviken är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1992-06-10 så har Bulk Engineering i Skandinavien AB varit registrerat. Idag är Bulk Engineering i Skandinavien AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Bulk Engineering i Skandinavien AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Bulk Engineering i Skandinavien AB så kan ni göra det på 026-123410.

Bolaget skall bedriva teknikkonsultverksamhet inom verkstads- industrin samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bredberg, Stig Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Bredberg, Ingegärd Christina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Ersmarker, Hans Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Johansson, Hans Mikael som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen. .

Bulk Engineering i Skandinavien AB har 556448-2510 som sitt organisationsnummer.