Lovéns Trafikskola & Jr resor Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Lovéns Trafikskola & Jr resor Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. Lovéns Trafikskola & Jr resor Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Lovéns Trafikskola & Jr resor Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556448-4581.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 026-256179 alternativt besöka eller skicka post till Lovéns Trafikskola & Jr resor Aktiebolag på följande adress INDUSTRIVÄGEN 2, 811 40, Sandviken.

Lovéns Trafikskola & Jr resor Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Lovéns Trafikskola & Jr resor Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Höglund, Helena Erika som är född 1974 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva körskola, köra bussbeställnings- och turisttrafik med bussar och bedriva resebyråverksamhet inom Sverige ävensom idka därmed förenlig verksamhet.