Årsunda Bensinstation Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Årsunda Bensinstation Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Årsunda Bensinstation Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Årsunda Bensinstation Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Årsunda Bensinstation Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-09-10. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Årsunda Bensinstation Aktiebolag ska trivas.

Årsunda Bensinstation Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sandviken så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bensinstationsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Årsunda Bensinstation Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Årsunda Bensinstation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Årsunda Bensinstation Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-290360.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Årsunda Bensinstation Aktiebolag är Pedersen, Ulf Fredrick Robert som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Pedersen, Marianne Eivor som är född 1942 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Forsling, Emil Ivar Mattias som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Årsunda Bensinstation Aktiebolag har 556452-9328 som sitt organisationsnummer.