Bjarnes Slutavverknings AB

Gävleborgs län

Information

Bjarnes Slutavverknings AB är ett företag som finns i Sandviken. I Bjarnes Slutavverknings AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Anders Bjarne som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman, Ingrid Katarina som är född 1955 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bjarnes Slutavverknings AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bjarnes Slutavverknings AB på telefon 0291-51043.

Bolaget ska bedriva skogskörslor och skogsavverkningar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bjarnes Slutavverknings AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bjarnes Slutavverknings AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bjarnes Slutavverknings AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bjarnes Slutavverknings AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bjarnes Slutavverknings AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bjarnes Slutavverknings AB har 556455-0142 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.