BERNÖ Trädgårdscentrum AB (Handelsträdgård)

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och BERNÖ Trädgårdscentrum AB (Handelsträdgård) är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och BERNÖ Trädgårdscentrum AB (Handelsträdgård) är ett av dem. Statusen för BERNÖ Trädgårdscentrum AB (Handelsträdgård) är att Bolaget är aktivt.

BERNÖ Trädgårdscentrum AB (Handelsträdgård) är ett Aktiebolag och skapades 1992-12-07. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som BERNÖ Trädgårdscentrum AB (Handelsträdgård) ska trivas.

BERNÖ Trädgårdscentrum AB (Handelsträdgård) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import, inköp och försäljning av blommor och trädgårdsväxter, import, inköp, försäljning av service av trädgårdsmaskiner samt idka därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BERNÖ Trädgårdscentrum AB (Handelsträdgård) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är BERNÖ Trädgårdscentrum AB (Handelsträdgård) Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med BERNÖ Trädgårdscentrum AB (Handelsträdgård) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-257080.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med BERNÖ Trädgårdscentrum AB (Handelsträdgård) är Holmgren, Lennart Torwald som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Korsgaard, Eva Ingeborg som är född 1960 och har titeln Suppleant, Mattsson, Håkan Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Morelius, Carl-Erik som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

BERNÖ Trädgårdscentrum AB (Handelsträdgård) har 556458-5502 som sitt organisationsnummer.