CARBIDE TOOLS NORDEN Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget ska driva försäljning av industriutrustning och industriförnödenheter inom europeisk tillverkningsindustri med särskilt fokus på metall-, pappers-, elektroteknisk-, och kemisk industri. Därutöver ska bolaget bedriva konsultationsverksamhet inom produktionsteknik och management samt utbildning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för CARBIDE TOOLS NORDEN Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är CARBIDE TOOLS NORDEN Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1992-12-22 så skapades CARBIDE TOOLS NORDEN Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel CARBIDE TOOLS NORDEN Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

CARBIDE TOOLS NORDEN Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556458-6864 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sandviken.

Just nu är CARBIDE TOOLS NORDEN Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med CARBIDE TOOLS NORDEN Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 026-272836 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Möller, Elzbieta Joanna -Möller, Mats Rune

Följande personer är på något sätt aktiva inom CARBIDE TOOLS NORDEN Aktiebolag är Möller, Mats Rune som är född 1956 och har titeln VD, Möller, Mats Rune som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Elzbieta Joanna som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindgren, Lars Olof som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Pär Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.