Resurs Grossisten i Sandviken Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Resurs Grossisten i Sandviken Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Resurs Grossisten i Sandviken Aktiebolag finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Resurs Grossisten i Sandviken Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Resurs Grossisten i Sandviken Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Resurs Grossisten i Sandviken Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Resurs Grossisten i Sandviken Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Barrsätrag. 61, 811 36, Sandviken men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-252525.

Sandviken arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Resurs Grossisten i Sandviken Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Resurs Grossisten i Sandviken Aktiebolag har idag 556462-7536 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Resurs Grossisten i Sandviken Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av yrkesprodukter, såsom skyddsutrustning, yrkeskläder, emballage och pappersvaror, samt därmed förenlig verksamhet. Med skyddsutrustning menas främst kläder, skor, handskar, hjälmar, glasögon, hörselskydd, stövlar, andningsskydd, säkerhetsmaterial samt förbandsmaterial.

I Resurs Grossisten i Sandviken Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Roos, Lars Håkan Påvel som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Hällström, Ulf Erik som är född 1950 och har titeln Suppleant, Näsfeldt, Sven David Tomas som är född 1960 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .