CAMECO Sandviken Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

CAMECO Sandviken Aktiebolag är ett företag som finns i Sandviken. I CAMECO Sandviken Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bäckström, Nils-Olov som är född 1955 och har titeln VD, Bäckström, Nils-Olov som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäckström, Linny som är född 1949 och har titeln Suppleant, Mattsson, Håkan Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Sanrev AB som är född och har titeln RevisorKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med CAMECO Sandviken Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå CAMECO Sandviken Aktiebolag på telefon 026-274444.

Bolaget skall driva förekommande legotillverkning inom verk- stadsindustrin, tillverkning och eller försäljning av egna produkter, verktyg och förnödenheter inom verkstadsindustri, idka handel med fordon samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom äga och förvalta värdepapper.

Idag är CAMECO Sandviken Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

CAMECO Sandviken Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

CAMECO Sandviken Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och CAMECO Sandviken Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för CAMECO Sandviken Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

CAMECO Sandviken Aktiebolag har 556463-1009 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.