Wise Girls Konsult AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Wise Girls Konsult AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. Wise Girls Konsult AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Wise Girls Konsult AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556465-6717.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-6212411.

Wise Girls Konsult AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Wise Girls Konsult AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Boström, Sam Thore Ohla som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Boström, Sanna Eva Terese som är född 1978 och har titeln Suppleant , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att självt eller genom dotterbolag bedriva utveckling, försäljning och leasing av biljett kassa- och kontrollsystem, fotosystem, fotokontroll, inpasseringssystem, platsbokningssystem samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även äga och förvalta värdepapper.