Be Te Wood Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Be Te Wood Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Be Te Wood Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Be Te Wood Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Be Te Wood Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-07-27. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Be Te Wood Aktiebolag ska trivas.

Be Te Wood Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Sandviken så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, köp och återförsäljning av virke samt virkesförädling och i samband därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Be Te Wood Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Be Te Wood Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Be Te Wood Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-252660.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Be Te Wood Aktiebolag är Sjöberg, Matts Sigvard Tommy som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Lena Kristina som är född 1956 och har titeln Suppleant, Eriksson, Karl Harry Börje som är född 1937 och har titeln Revisor, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .

Be Te Wood Aktiebolag har 556468-1558 som sitt organisationsnummer.