ALU Fönster i Åshammar AB

Gävleborgs län

Information

ALU Fönster i Åshammar AB är ett av många bolag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som ALU Fönster i Åshammar AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ALU Fönster i Åshammar AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

ALU Fönster i Åshammar AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1993-08-18. Men sedan 1994-01-01 så har ALU Fönster i Åshammar AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kylsv. 11, 812 94, Åshammar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ALU Fönster i Åshammar AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0290-50492.

Sandviken arbetar för att bolag som ALU Fönster i Åshammar AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ALU Fönster i Åshammar AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva måleri- och byggnadsarbeten, handel med måleriartiklar, äga fastigheter och värdepapper, tillverkning av aluminiumfönster och fönsterbeklädnad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ALU Fönster i Åshammar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ALU Fönster i Åshammar AB och det är följande personer, Konnskog, Pär Anders som är född 1962 och har titeln Extern VD, Bäck, Karl Bertil Christer som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Glaas, Johan Mikael som är född 1962 och har titeln Suppleant, Jansson, Karl Sonny som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionsbolaget i Gävle AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ALU Fönster i Åshammar AB är 556471-8616.