Aktiebolaget Roslund & Roslund i Sandviken

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Aktiebolaget Roslund & Roslund i Sandviken är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiebolaget Roslund & Roslund i Sandviken är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Roslund & Roslund i Sandviken är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Roslund & Roslund i Sandviken är ett Aktiebolag och skapades 1993-10-26. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiebolaget Roslund & Roslund i Sandviken ska trivas.

Aktiebolaget Roslund & Roslund i Sandviken är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom management, handel med och förvaltning av fastigheter och värdepapper, härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Roslund & Roslund i Sandviken är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Aktiebolaget Roslund & Roslund i Sandviken Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Roslund & Roslund i Sandviken så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-276000.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Roslund & Roslund i Sandviken är Roslund, Lars Tomas som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Roslund, Marie Helena som är född 1964 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Eva Malin Johanna som är född 1975 och har titeln Revisor, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Roslund & Roslund i Sandviken har 556475-0387 som sitt organisationsnummer.