BLC Sandviken AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och BLC Sandviken AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och BLC Sandviken AB är ett av dem. Statusen för BLC Sandviken AB är att Bolaget är aktivt.

BLC Sandviken AB är ett Aktiebolag och skapades 1993-12-13. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där bolaget finns i jobbar för att bolag som BLC Sandviken AB ska trivas.

BLC Sandviken AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sandviken så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva entreprenad- och konsultverksamhet inom fastighetsförvaltning, handel med fastigheter samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva konsultationer inom redovisning och ekonomi samt äga och förvalta värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BLC Sandviken AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är BLC Sandviken AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med BLC Sandviken AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-275460.

Firman tecknas var för sig av -Carlsson, Bo Lennart -Carlsson, Lena Margareta.

De som är på något sätt har med BLC Sandviken AB är Carlsson, Bo Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Lena Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Olsson, Kjell Sven-Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

BLC Sandviken AB har 556478-9229 som sitt organisationsnummer.