Svenska Termoträ Försäljnings Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av isolering för byggbranschen, konsultverksamhet inom byggbranschen samt företagsledning och därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även äga och förvalta värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svenska Termoträ Försäljnings Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Svenska Termoträ Försäljnings Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1993-12-17 så skapades Svenska Termoträ Försäljnings Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Svenska Termoträ Försäljnings Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Svenska Termoträ Försäljnings Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556479-1597 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sandviken.

Just nu är Svenska Termoträ Försäljnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Svenska Termoträ Försäljnings Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0290-62342 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Berglund, Nils Reidar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svenska Termoträ Försäljnings Aktiebolag är Berglund, Nils Reidar som är född 1955 och har titeln VD, Berglund, Nils Reidar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Lars-Olov som är född 1967 och har titeln Suppleant, Ersmarker, Hans Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .