Rupit Ventilation & Byggservice Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Rupit Ventilation & Byggservice Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Rupit Ventilation & Byggservice Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Rupit Ventilation & Byggservice Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Rupit Ventilation & Byggservice Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-01-14. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där bolaget finns i jobbar för att bolag som Rupit Ventilation & Byggservice Aktiebolag ska trivas.

Rupit Ventilation & Byggservice Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sandviken så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva ventilationsarbeten, byggnadsverksamhet, byggstädning, målningsverksamhet och VVS samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rupit Ventilation & Byggservice Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Rupit Ventilation & Byggservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Rupit Ventilation & Byggservice Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-270707.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Rupit Ventilation & Byggservice Aktiebolag är Pöykiö, Petri Antero som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Harald, Liisa Helena Annikki som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hammare, Tore Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, Christer Hammare Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Rupit Ventilation & Byggservice Aktiebolag har 556479-6331 som sitt organisationsnummer.