WHW VVS Teknik AB

Gävleborgs län

Information

556484-0139 är organisationsnummer för bolaget WHW VVS Teknik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som WHW VVS Teknik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som WHW VVS Teknik AB finns i.

WHW VVS Teknik AB har varit registrerat sedan 1994-03-04 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-02-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för WHW VVS Teknik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-02-25.

WHW VVS Teknik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för WHW VVS Teknik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med WHW VVS Teknik AB så kan ni göra det på telefon genom 026-254141 eller genom brev på följande adress:
Svarvarg. 26, 811 36, Sandviken

Bolaget bedriver VVS-installationer och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med WHW VVS Teknik AB och det är Werre, Bengt Håkan som är född 1965 och har titeln VD, Werre, Bengt Håkan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Werre, Bengt Erik som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bauer, Torsten Ulrik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedlund, Mats Yngve Artur som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Werre, Jan Erik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamotEliasson Löthman, Ingrid Kristina som är född 1960 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,