Gävle Sandviken Bilbärgning Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Gävle Sandviken Bilbärgning Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Gävle Sandviken Bilbärgning Aktiebolag finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gävle Sandviken Bilbärgning Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Gävle Sandviken Bilbärgning Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Gävle Sandviken Bilbärgning Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Gävle Sandviken Bilbärgning Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gävle Bro 4, 805 91, Gävle men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-622020.

Sandviken arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Gävle Sandviken Bilbärgning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Gävle Sandviken Bilbärgning Aktiebolag har idag 556486-9716 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Gävle Sandviken Bilbärgning Aktiebolag

Bolaget skall bedriva bärgning, reparationer, transport och uthyrning av fordon.

I Gävle Sandviken Bilbärgning Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Edvinsson, Leif Edvin som är född 1949 och har titeln VD, Edvinsson, Leif Edvin som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmqvist, Anders Erik Gustav som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Karadh, Rolf som är född 1950 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Revisor, Söderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.