Östlin Storköksprodukter Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Östlin Storköksprodukter Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. Östlin Storköksprodukter Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Östlin Storköksprodukter Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556491-9008.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 026-254160 alternativt besöka eller skicka post till Östlin Storköksprodukter Aktiebolag på följande adress Boängsv. 5, 811 93, Sandviken.

Östlin Storköksprodukter Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Östlin Storköksprodukter Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Östlin, Alf Gustav Kjell som är född 1940 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av restaurangvispar, handel med restaurangutensilier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.