Skogslinden AB (Bokia)

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva bok- och pappershandel, idka kontors- och ADB-administration, bedriva skogs- och jordbruk, äga och förvalta fastigheter, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Skogslinden AB (Bokia) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Skogslinden AB (Bokia) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1994-09-13 så skapades Skogslinden AB (Bokia) och företaget är har F-skattsedel Skogslinden AB (Bokia) har haft det sedan 2006-11-23.

Skogslinden AB (Bokia) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-12-14

556493-1227 är organisationsnummret för företaget som finns i Sandviken.

Just nu är Skogslinden AB (Bokia) Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Skogslinden AB (Bokia) så går det att nå dem via telefon på 026-252766 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Skogslinden AB (Bokia) är Skogslind, Pär Gunnar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Skogslind, Ingrid Eleonora som är född 1960 och har titeln Suppleant, Holmgren, Jan Thomas som är född 1963 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .