Bröderna Hedlunds Förvaltning Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bröderna Hedlunds Förvaltning Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Bröderna Hedlunds Förvaltning Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bröderna Hedlunds Förvaltning Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Bröderna Hedlunds Förvaltning Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1994-09-29. Men sedan 2000-01-01 så har Bröderna Hedlunds Förvaltning Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Mossv. 41, 811 32, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bröderna Hedlunds Förvaltning Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-273075.

Sandviken arbetar för att verksamheter som Bröderna Hedlunds Förvaltning Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bröderna Hedlunds Förvaltning Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bröderna Hedlunds Förvaltning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bröderna Hedlunds Förvaltning Aktiebolag och det är följande personer, Hedlund, Arne Kjell Ivar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedlund, Stefan Gustav Ivar som är född 1964 och har titeln Suppleant, Dackell, Karl Ola som är född 1949 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bröderna Hedlunds Förvaltning Aktiebolag är 556495-4336.