Tortunaboden Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556496-2180 är organisationsnummer för företaget Tortunaboden Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tortunaboden Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Tortunaboden Aktiebolag finns i.

Tortunaboden Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-10-05 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tortunaboden Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Tortunaboden Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tortunaboden Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Tortunaboden Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 026-256187 eller genom brev på följande adress:
Odeng. 20, 811 34, Sandviken

Bolaget skall bedriva handel med dagligvaror och drivmedelsprodukter, bedriva fastighetsförvaltning samt utförande av byggnadsarbeten samt tillhandahålla konsultationer inom ovan nämnda områden och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Tortunaboden Aktiebolag och det är Höglund, Sven som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Höglund, Kerstin Tyra Eleonora som är född 1935 och har titeln Suppleant, Eliasson Löthman, Ingrid Kristina som är född 1960 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,