Åsens Livs Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av livsmedel och dagligvaruartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Åsens Livs Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Åsens Livs Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1994-10-10 så skapades Åsens Livs Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Åsens Livs Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Åsens Livs Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556496-5076 är organisationsnummret för företaget som finns i Sandviken.

Just nu är Åsens Livs Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Åsens Livs Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 026-250966 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Åsens Livs Aktiebolag är Eriksson, Krister Bengt-Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson Gabrielsson, Rigmor Annika som är född 1959 och har titeln Suppleant, Hedström, Sten Börje som är född 1942 och har titeln Revisor, Samrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .