Thommy Strands Måleri & Byggkonsult Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Thommy Strands Måleri & Byggkonsult Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Thommy Strands Måleri & Byggkonsult Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Thommy Strands Måleri & Byggkonsult Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1996-01-01.

Thommy Strands Måleri & Byggkonsult Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1994-11-22. Men sedan 1995-01-01 så har Thommy Strands Måleri & Byggkonsult Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bessemerg. 8 A, 811 33, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Thommy Strands Måleri & Byggkonsult Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-254125.

Sandviken arbetar för att bolag som Thommy Strands Måleri & Byggkonsult Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Thommy Strands Måleri & Byggkonsult Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall till föremål för sin verksamhet utföra måleri- och byggnadsarbeten förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Thommy Strands Måleri & Byggkonsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Thommy Strands Måleri & Byggkonsult Aktiebolag och det är följande personer, Strand, Karl Tommy som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Rundquist Eriksson, Eva Maria B som är född 1958 och har titeln Suppleant, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Thommy Strands Måleri & Byggkonsult Aktiebolag är 556498-6841.