Mekwood Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Mekwood Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Mekwood Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Mekwood Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Mekwood Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-12-22. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som Mekwood Aktiebolag ska trivas.

Mekwood Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import, export och försäljning av maskiner, fordon och reservdelar inom skogsmaskinbranschen. Maskin och fordonsreparationer, industriservice och konsulttjänster inom verkstadsindustrin. Legosågning med eget sågverk. Försäljning av däck och fälgar. Handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mekwood Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Mekwood Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Mekwood Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-51565.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Mekwood Aktiebolag är Larsson, Kjell Gunnar Henning som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Gunnar Edvard som är född 1924 och har titeln Suppleant, Vesterberg, Christina Linnéa som är född 1967 och har titeln Revisor, .

Mekwood Aktiebolag har 556500-5286 som sitt organisationsnummer.