B. Ljunggrens Maskin Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Sandviken finns det ett Aktiebolag som heter B. Ljunggrens Maskin Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar B. Ljunggrens Maskin Aktiebolag i Gävleborgs län. Sandviken är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

B. Ljunggrens Maskin Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1994-12-15 så har B. Ljunggrens Maskin Aktiebolag varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är B. Ljunggrens Maskin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med B. Ljunggrens Maskin Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Nymnenv. 4, 812 93, Kungsgården. Vi ni istället prata med B. Ljunggrens Maskin Aktiebolag så kan ni göra det på 0290-38115.

Bolaget skall bedriva försäljning och service lantbruks- och entreprenadmaskiner, företrädesvis traktorer, grävmaskiner, skördetröskor och därmed förenlig verksameht.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Ljunggren, Bernt Sven Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljunggren, Ingrid Christina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Eva Malin Johanna som är född 1975 och har titeln Revisor, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

B. Ljunggrens Maskin Aktiebolag har 556501-4205 som sitt organisationsnummer.