Åke Lager Export & Import Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Åke Lager Export & Import Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. Åke Lager Export & Import Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Åke Lager Export & Import Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556507-1767.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 026-131891 alternativt besöka eller skicka post till Åke Lager Export & Import Aktiebolag på följande adress Hamng. 31, 811 61, Sandviken.

Åke Lager Export & Import Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Åke Lager Export & Import Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Runebjörk, Carl-Gunnar Vilhelm som är född 1945 och har titeln Suppleant , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva export och import med huvudsaklig inriktning på sjukvårdsområdet, konsultverksamhet inom samma område samt annan därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom äga samt förvalta fast och lös egendom och utöva därmed förenlig verksamhet.