Rigel Consult Syd Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva konsult- och utbildningsverksamhet inom data, konstruktions- och produktionsteknink, marknadsföring och ekonomi samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rigel Consult Syd Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Rigel Consult Syd Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1995-01-25 så skapades Rigel Consult Syd Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Rigel Consult Syd Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Rigel Consult Syd Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556507-7194 är organisationsnummret för företaget som finns i Sandviken.

Just nu är Rigel Consult Syd Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Rigel Consult Syd Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0470-81212 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rigel Consult Syd Aktiebolag är Mickels, Henry Ingemar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Mickels, Britt Yvonne som är född 1969 och har titeln Suppleant, Johansson, Hans Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .