Södra Norrlands Lantbruks AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Södra Norrlands Lantbruks AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. Södra Norrlands Lantbruks AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Södra Norrlands Lantbruks AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556511-2629.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 026-141290 alternativt besöka eller skicka post till Södra Norrlands Lantbruks AB på följande adress Holmsundsallén 18, 804 26, Gävle.

Södra Norrlands Lantbruks AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Södra Norrlands Lantbruks AB så sitter följande personer i styrelsen: Andersson, Bengt Olov som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Andersson, Märta Birgitta Kristina som är född 1945 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva jordbruk samt handel med fordon och därmed förenlig verksamhet.