Hedgrindhälsan AB

Gävleborgs län

Information

Hedgrindhälsan AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Hedgrindhälsan AB finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hedgrindhälsan AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hedgrindhälsan AB har haft sedan 1996-01-01. Hedgrindhälsan AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hedgrindhälsan AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungsbäcksv. 1 B, 802 66, Gävle men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 026-100350.

Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hedgrindhälsan AB Privat, ej börsnoterat.

Hedgrindhälsan AB har idag 556512-6066 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Hedgrindhälsan AB

Bolaget skall bedriva läkar- och psykologverksamhet, naval medicinsk verksamhet, företagshälsovård, hälso- och sjukvård samt konsultverksamhet inom dessa områden, äga och förvalta egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Hedgrindhälsan AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Berglind, Elna Christina som är född 1958 och har titeln VD, Olerud, Bengt Eric som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglind, Elna Christina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Revisor, Söderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .