Yggir Marine Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Yggir Marine Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Yggir Marine Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Yggir Marine Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Yggir Marine Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1995-05-15. Men sedan 1996-01-01 så har Yggir Marine Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kalvdansv. 28, 811 38, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Yggir Marine Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-273755.

Sandviken arbetar för att verksamheter som Yggir Marine Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Yggir Marine Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva handel med metallvaror för marina ändamål samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Yggir Marine Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Yggir Marine Aktiebolag och det är följande personer, Aronsson, Ulf Ingemar som är född 1943 och har titeln VD, Aronsson, Ulf Ingemar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Sune Anders som är född 1949 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Yggir Marine Aktiebolag är 556513-3278.