Gysinge Brukshandel Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva handel med livsmedel samt caférörelse och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gysinge Brukshandel Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Gysinge Brukshandel Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1995-07-06 så skapades Gysinge Brukshandel Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Gysinge Brukshandel Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Gysinge Brukshandel Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556514-0885 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sandviken.

Just nu är Gysinge Brukshandel Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Gysinge Brukshandel Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0291-21135 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gysinge Brukshandel Aktiebolag är Björk, Kjell Ove Christer som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Gun Annette som är född 1956 och har titeln Suppleant, Bäckström, Karin Elisabet som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .