Stadshotellet Sandviken AB (Stadshotellet Princess)

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Stadshotellet Sandviken AB (Stadshotellet Princess) är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Stadshotellet Sandviken AB (Stadshotellet Princess) är ett av dem. Statusen för Stadshotellet Sandviken AB (Stadshotellet Princess) är att Bolaget är aktivt.

Stadshotellet Sandviken AB (Stadshotellet Princess) är ett Aktiebolag och skapades 1995-10-04. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som Stadshotellet Sandviken AB (Stadshotellet Princess) ska trivas.

Stadshotellet Sandviken AB (Stadshotellet Princess) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva Stadshotellet i Sandviken och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stadshotellet Sandviken AB (Stadshotellet Princess) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Stadshotellet Sandviken AB (Stadshotellet Princess) Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Stadshotellet Sandviken AB (Stadshotellet Princess) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-254050.

Firman tecknas var för sig av -Patrignani Selander, Britta Monica -Selander Patrignani, Bengt E Marco.

De som är på något sätt har med Stadshotellet Sandviken AB (Stadshotellet Princess) är Selander Patrignani, Bengt E Marco som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Patrignani Selander, Britta Monica som är född 1969 och har titeln Suppleant, Jansson, Karl Sonny som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionsbolaget i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .

Stadshotellet Sandviken AB (Stadshotellet Princess) har 556516-5098 som sitt organisationsnummer.