Österfärnebo Kraft AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Österfärnebo Kraft AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Österfärnebo Kraft AB är ett av dem. Statusen för Österfärnebo Kraft AB är att Bolaget är aktivt.

Österfärnebo Kraft AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-08-18. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där bolaget finns i jobbar för att bolag som Österfärnebo Kraft AB ska trivas.

Österfärnebo Kraft AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Sandviken så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av elström samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Österfärnebo Kraft AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Österfärnebo Kraft AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Österfärnebo Kraft AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0291-20183.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Englund, Per Svante -Johansson, Eva Elisabeth.

De som är på något sätt har med Österfärnebo Kraft AB är Johansson, Eva Elisabeth som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Andersson, Fredrik Bertil som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Per Svante som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bengt Olof som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedström, Sten Börje som är född 1942 och har titeln Revisor, Samrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Österfärnebo Kraft AB har 556517-0940 som sitt organisationsnummer.