Restaurang FGT AB

Gävleborgs län

Information

Restaurang FGT AB är ett av många bolag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Restaurang FGT AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Restaurang FGT AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Restaurang FGT AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1995-07-25. Men sedan 1999-01-01 så har Restaurang FGT AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hyttg. 29, 811 39, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Restaurang FGT AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-250125.

Sandviken arbetar för att bolag som Restaurang FGT AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Restaurang FGT AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall driva restaurang- och pubverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Restaurang FGT AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Restaurang FGT AB och det är följande personer, Hsiung, Fong Fa som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Hsiung, Chou Fa som är född 1976 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Eva Malin Johanna som är född 1975 och har titeln Revisor, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Restaurang FGT AB är 556523-0272.