Däckinfo i Sandviken AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Däckinfo i Sandviken AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. Däckinfo i Sandviken AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Däckinfo i Sandviken AB är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556525-4017.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 026-253542 alternativt besöka eller skicka post till Däckinfo i Sandviken AB på följande adress Hedåsstrands v. 9, 811 61, Sandviken.

Däckinfo i Sandviken AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Däckinfo i Sandviken AB så sitter följande personer i styrelsen: , Rooth, Britt-Marie som är född 1950 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva import, export, inköp, försäljning och marknadsföring av däck och tillbehör, bildelar, konfektion, elektronik för fordon, konsultverksamhet inom företagsledning och företagsutveckling, handel med begagnade bilar, förvaltning av värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.