Hästival AB

Gävleborgs län

Information

556527-1714 är organisationsnummer för bolaget Hästival AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hästival AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Hästival AB finns i.

Hästival AB har varit registrerat sedan 1995-11-09 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hästival AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Hästival AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hästival AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lönnberg, Anna Fredrika -Lönnberg, Bengt Fredrik

Vill ni komma i kontakt med Hästival AB så kan ni göra det på telefon genom 0290-50036 eller genom brev på följande adress:
Sågv. 6, 812 94, Åshammar

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva massmedieutbildning, fastighetsförvaltning, hästsportarrangemang samt värdepappersförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hästival AB och det är Lönnberg, Anna Fredrika som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönnberg, Bengt Fredrik som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönnberg, Anna-Britt som är född 1947 och har titeln Suppleant, Noreng, Erik Stefan som är född 1955 och har titeln Revisor, Norengs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,