Årsunda Eldistribution AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Årsunda Eldistribution AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Årsunda Eldistribution AB är ett av dem. Statusen för Årsunda Eldistribution AB är att Bolaget är aktivt.

Årsunda Eldistribution AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-12-19. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som Årsunda Eldistribution AB ska trivas.

Årsunda Eldistribution AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med elektrisk kraft inom Årsunda församling och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Årsunda Eldistribution AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Årsunda Eldistribution AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Årsunda Eldistribution AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-290854.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Stefan Joel Herman -Skogh, Sören Stefan.

De som är på något sätt har med Årsunda Eldistribution AB är Skogh, Sören Stefan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Börjesson, Erik Jimmy som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Stefan Joel Herman som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Lars Egon som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundqvist, Karin Johanna som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Bengt Sten Olov som är född 1947 och har titeln SuppleantJönsson, Karl Ivar som är född 1949 och har titeln Suppleant, Sjöström, Leif Helge som är född 1944 och har titeln Suppleant, Hedström, Sten Börje som är född 1942 och har titeln RevisorSamrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Årsunda Eldistribution AB har 556527-9501 som sitt organisationsnummer.