Lumek i Sandviken Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Lumek i Sandviken Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Lumek i Sandviken Aktiebolag finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lumek i Sandviken Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Lumek i Sandviken Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. Lumek i Sandviken Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lumek i Sandviken Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Högbov. 81, 811 32, Sandviken men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-250449.

Sandviken arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lumek i Sandviken Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lumek i Sandviken Aktiebolag har idag 556530-0398 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Vesterlund, Anna Birgitta -Vesterlund, Gunnar Ingemar är den som för stunden ansvarar för Lumek i Sandviken Aktiebolag

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

I Lumek i Sandviken Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vesterlund, Gunnar Ingemar som är född 1946 och har titeln VD, Vesterlund, Gunnar Ingemar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Vesterlund, Anna Birgitta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .