Storviksgården AB

Gävleborgs län

Information

Storviksgården AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Storviksgården AB finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Storviksgården AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Storviksgården AB har haft sedan 1996-01-01. Storviksgården AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Storviksgården AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Magasinsg. 17, 812 30, Storvik men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0290-31600.

Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Storviksgården AB Privat, ej börsnoterat.

Storviksgården AB har idag 556531-4951 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Storviksgården AB

Bolaget skall behandla missbrukare av alkohol och andra droger ävensom att äga och förvalta fast och lös egendom, samt att idka därmed förenlig verksamhet.

I Storviksgården AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kalén, Tommy Valter som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Salminen, Raimo Nestor som är född 1943 och har titeln Suppleant, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .