Ovansjö Konsult AB

Gävleborgs län

Information

Ovansjö Konsult AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Ovansjö Konsult AB finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ovansjö Konsult AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ovansjö Konsult AB har haft sedan 2008-08-28. Ovansjö Konsult AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ovansjö Konsult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ovansjöv. 236, 812 40, Kungsgården men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0290-38085.

Sandviken arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ovansjö Konsult AB Privat, ej börsnoterat.

Ovansjö Konsult AB har idag 556533-6590 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ovansjö Konsult AB

Bolaget skall bedriva redovisningstjänter, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Ovansjö Konsult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dufvenberg, Hans Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Dufvenberg, Lars Krister som är född 1945 och har titeln Suppleant, Johansson, Stig Michael som är född 1964 och har titeln Revisor, .