Blomsterflickan i Sandviken AB

Gävleborgs län

Information

556535-2233 är organisationsnummer för företaget Blomsterflickan i Sandviken AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Blomsterflickan i Sandviken AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Blomsterflickan i Sandviken AB finns i.

Blomsterflickan i Sandviken AB har varit registrerat sedan 1996-11-07 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Blomsterflickan i Sandviken AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Blomsterflickan i Sandviken AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Blomsterflickan i Sandviken AB är följande:
Firman tecknas av Rapp, Ole och Rapp, Britt-Marie var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Blomsterflickan i Sandviken AB så kan ni göra det på telefon genom 026-259503 eller genom brev på följande adress:
FÄRNEBOVÄGEN 541, 810 20, Österfärnebo

Föremålet för bolagets verksamhet är detaljistförsäljning av blommor och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Blomsterflickan i Sandviken AB och det är Rapp, Ole som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Rapp, Britt-Marie som är född 1943 och har titeln Suppleant, Borgert Isaks, Lisa Maria Victoria som är född 1967 och har titeln Revisor, Leksell, Karin Majvor som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, LR Revision Falun/Leksand AB som är född och har titeln Revisor