REPL Sweden Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556537-5382 är organisationsnummer för verksamheten REPL Sweden Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som REPL Sweden Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som REPL Sweden Aktiebolag finns i.

REPL Sweden Aktiebolag har varit registrerat sedan 1996-12-17 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för REPL Sweden Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

REPL Sweden Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för REPL Sweden Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Rönholt, Jens -Sjöström, Ulla Birgitta Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med REPL Sweden Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 026-250330 eller genom brev på följande adress:
Barrsätrag. 54, 811 36, Sandviken

Bolagets verksamhet skall vara försäljning av dataprogram, utbildning och support av dataprogram samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med REPL Sweden Aktiebolag och det är Sjöström, Ulla Birgitta som är född 1954 och har titeln VD, Rönholt, Jens som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Klinkby, Laila som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Sjöström, Ulla Birgitta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor