Stig Grips Trä- & Transport Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Stig Grips Trä- & Transport Aktiebolag är ett företag som finns i Sandviken. I Stig Grips Trä- & Transport Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Grip, Stig Rune Folke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, From, Yvonne Kristina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Eva Malin Johanna som är född 1975 och har titeln Revisor, Mattsson, Håkan Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stig Grips Trä- & Transport Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stig Grips Trä- & Transport Aktiebolag på telefon 0290-70205.

Bolaget ska bedriva tillverkning av emballage, t ex pallar och mellanlägg, tranporttjänster, arbeten med kylanläggningar och idka därmed förenliga verksamheter.

Idag är Stig Grips Trä- & Transport Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Stig Grips Trä- & Transport Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Stig Grips Trä- & Transport Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Stig Grips Trä- & Transport Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stig Grips Trä- & Transport Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Stig Grips Trä- & Transport Aktiebolag har 556540-4687 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.