Bk Kalkyldata AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Bk Kalkyldata AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Bk Kalkyldata AB är ett av dem. Statusen för Bk Kalkyldata AB är att Bolaget är aktivt.

Bk Kalkyldata AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-07-17. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som Bk Kalkyldata AB ska trivas.

Bk Kalkyldata AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggnadsekonomi jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bk Kalkyldata AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Bk Kalkyldata AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Bk Kalkyldata AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 060-173430.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas var för sig av -Bärlin, Bernt Thomas -Carlsäng, Bengt Tomas.

De som är på något sätt har med Bk Kalkyldata AB är Carlsäng, Bengt Tomas som är född 1964 och har titeln VD, Carlsäng, Bengt Tomas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bärlin, Bernt Thomas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Anderberg, Per Johan Magnus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Johan Fredric som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarberg, Karin Elisabeth som är född 1951 och har titeln RevisorPersson, Bo Staffan Cherster som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Hammarbergs Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Bk Kalkyldata AB har 556543-7703 som sitt organisationsnummer.