JH Företagsgross Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och JH Företagsgross Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och JH Företagsgross Aktiebolag är ett av dem. Statusen för JH Företagsgross Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

JH Företagsgross Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1997-10-02. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där bolaget finns i jobbar för att bolag som JH Företagsgross Aktiebolag ska trivas.

JH Företagsgross Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Sandviken så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva grossistförsäljning av förbrukningsmaterial inom kontor, verkstads-, pappers-, livsmedels och stålindustri, städ och storkök och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JH Företagsgross Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är JH Företagsgross Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med JH Företagsgross Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-247280.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Holm, Jens Vilhelm.

De som är på något sätt har med JH Företagsgross Aktiebolag är Holm, Jens Vilhelm som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nordin, Jan Christer som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedberg, Per-Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Boman, Kurt Evald Gunnar som är född 1948 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

JH Företagsgross Aktiebolag har 556546-2297 som sitt organisationsnummer.