Jäderfors Industriservice AB

Gävleborgs län

Information

556551-9864 är organisationsnummer för verksamheten Jäderfors Industriservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jäderfors Industriservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Jäderfors Industriservice AB finns i.

Jäderfors Industriservice AB har varit registrerat sedan 1998-01-20 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jäderfors Industriservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Jäderfors Industriservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jäderfors Industriservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Jäderfors Industriservice AB så kan ni göra det på telefon genom 026-216018 eller genom brev på följande adress:
Prästbricksv. 1, 811 91, Sandviken

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, utföra service och reparation av verktygsmaskiner samt legotillverkning och handel med verktygsmaskiner, äga och förvalta värdepapper och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jäderfors Industriservice AB och det är Rajala, Tord Allan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Rajala, Ari Tapani som är född 1959 och har titeln Suppleant, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,